b:if cond='data:blog.url == "PAGE-URL"'> levering av lunsj i Oslo er blitt så...

onsdag 14. desember 2016


Dagligvare levering har kommet til å bli
Vil folk flest handle matvarene sine på nett i fremtid?
Det har åpnet seg for nye forretningsmuligheter i dagligvarebransjen og bakkgrunnen er balandt annet tidsklemma og ønske om å spise sunt for det meste. I det siste har det vært en omfattende undersøkelse fra AC nielsen som viser at stadig flere ønsker å kjøppe matvarene sine gjennom internett. Dataene er innhentet far 56 land, innkludert Norge og flere europeiske land. Undersøkelsen viser en økning på 44 prosent på et år.


AC Nielsens undersøkelse viser at seksti prosent av de brukere, søker på nett for å skjekke prisen av kolonilalvarene sine før de handler. En skal ikke glemme at over halvparten av de som ble spurt har svart at de hadde kjøpt inn sine matvarer på nett. 






lunsjlevering på jobb med sine fordeler
Stadig flere finner flere norske bedrifter veien til nettbutikker med denne så kalte «leveringstjenesten». Det betyr at en kan bestille sine dagligdagshandel på en nettbutikk og de vil levere kolonialvarene du har bestilt etter forhåndsbestemte tidspunkt til forhåndsbestemte plass som vanligvis er på kontoret, kantinen eller bedriften din. Dette var ganske ukjent for en tid tilbake, men nå kan en med en enkel søk finne flere leverandører som leverer det samme tjeneste med levering av matvarene til ditt kontor. Blandt dem kan man nevne rethjemno, dagligvarer-med-direkte-levering m.m.

lunsj-levering-oslo




Hva er fordelen da?
En slik leveringstjeneste, lunsjlevering har flere fordeler. Frigjøring av interne ressurser og samtidig minimere transportkostnader er hoved fordeler. Flere av nettbutkker som tilbyr dagligvarelevering med gratis levering på en bestemt dag, som tirsdager for eksempel. Supermarket.no dagligvarer på nett er et godt eskempel som viser at de har vært i markedet over 10 år nå og har klart å overleve harde konkurransen. Matleveringstjenesten, lunsj til bedriften på tirsdager viser å være en suksess for dem som vil ha kostnadsnivået på det minimale nivået. Erfaring viser at de som klarer å få kolonialvarene sien, har den fordelen av å få levert varene sine helt gratis til kontoret. En annen suksessfaktor har vært den så kalte velkomst hilsen. Det vil si når en ny kunde registrer seg, så får de bruke en kode, NYKUNDE, for å få 25% avslag på sin første handel. Mateksperter er overasket over resultatet som dette medfører. 



PA Consulting med sin ekspert, Erik Fagerlid er overrasket over holdningene de norske dagligvare-matvare-kjedene har til sine kunder. Han mener i det engelske markedet som han er ekspert for, er det nettopp bestilling og levering av kolonialvarer som øker mest i dagligvarehandelen. Han kaller det for impulskjøp. Det er 30 prosent av handelen innenfor flere viktige produktkategorier som drikkevarer og tyggis skjer det i den siste minuttet kunden står i kø for å betale. Han mener at 30 prosent av handelen innenfor flere viktige produkter skjer i den så kalte siste innspurten! Matkjedene er redde for å miste den store fotjenesten impulshandel har med seg.
Hei, igjen. 
Jeg har funnet andre nettstder som jeg vil gjerne presentere om matvare levering osgå:
matvare på nett, dagligvarer på nett, lunsj levering i Oslo, lunsj til bedrift, lunsj bedrift, Oslo lunsj, lunsj Oslo, lunsj levering Oslo, kolonialvarer, dagligvarer, påskeegg, kolonial, dagligvarer, dagligvarer, dagligvarer, gave til ansatte,

Bestille mat på nett, Matlevering i Oslo, Dagligvarer levert på jobb, Matbuikk på nett, matlevering i Oslo, Handle mat på nett, Handel dagligvarer online, Mat på døra, Kjøpe mat på nett, Matvarer på nett, Mat levert på jobben, Mat på jobben, Mat på døren, Bestille matvarer på nett, mat på nett

lunsj levert på jobben Oslo, lunsj på jobben Oslo, varm lunsj på jobb, lunsj levert på jobb oslo, lunsj levering på jobb, lunsjordning på jobb, lunsj på jobben, lunsj på jobben bedrift, lunsj catering Oslo, lunsj catering bedrift, lunsj til bedrifter, lunsj catering Oslo, lunsjkasse, overtidsmiddag, overtidsmat til bedrift, varmmat levering Oslo, selskapsmat, varm mat levert på døren, ferdig mat levert på døren, mat levert på døren Oslo, sunn lunsj på jobben, varm lunsjordning til bedriften



3 kommentarer:

  1. Hei, tror du de store gir plass til de små?
    Forresten så jeg denne siden hos deg.
    http://www.supermarket.no/paaskeegg-til-ansatte
    Har dere beygnt med å selge påskeegg?
    mvh

    SvarSlett
  2. For å si det rett ut, jeg vet ikke, men jeg håper på at de små ikke skal forsvinne. Ja, vi har fått mange gode respons på våre påsekeegg. Du kan se en bedre liste her:
    http://www.supermarket.no/matgaver/paaskeegg/

    SvarSlett
  3. Jeg så denne fruktkurven hos dere
    http://www.supermarket.no/fruktkurv-5-kg-levert-av-bama.html
    Er det mulig å lage det samme, kun med 8 kg av frukt?
    Mvh

    SvarSlett